Premsa

El Dr. Héctor Simón participa al reportatge “Tarragona, entre las zonas con más pisos turísticos de España” del Diari de Tarragona (28-9-2023), on exposa la seva opinió sobre la importància de regular els drets i les obligaciones dels propietaris i entitats gestores d’habitatges turístics.

Disponible a: https://www.diaridetarragona.com/tarragona/tarragona-pisos-turisticos-MA17062394

Revisió i actualització de l’obra “Principios de Derecho civil”

El Dr. Héctor Simón ha col·laborat de nou en la revisió i actualització de l’obra “Principios de Derecho civil” (Tomo II: Derecho de Obligaciones) del Prof. Carlos Lasarte.

Més informació a: https://www.marcialpons.es/libros/principios-de-derecho-civil/9788413816562/

Premsa

El Sr. Lluc Font Pomarol lidera el reportatge “Desahucios, okupaciones, cláusulas abusivas: los efectos de la crisis de 2008” al diari The Conversation (17-9-2023), on explica el model dissenyat per quantificar el contingut de les sentències judicials.

Disponible a: https://theconversation.com/desahucios-okupaciones-clausulas-abusivas-los-efectos-de-la-crisis-de-2008-207333

Premsa

El Prof. Dr. Sergio Nasarre participa al reportatge “Usted me arregla la vivienda y yo se la alquilo gratis” al diari El País (16-9-2023).

Disponible a: https://elpais.com/economia/negocios/2023-09-16/usted-me-arregla-la-vivienda-y-yo-se-la-alquilo-gratis.html

Recompte persones sense llar de Tarragona

La Càtedra UNESCO d’Habitatge participa activament al recompte de persones sense llar de Tarragona, que tindrà lloc el proper 17 d’octubre a la nit. Es tractarà de la quarta vegada que es desenvolupa la iniciativa que fins ara es feia cada dos anys i que a partir d´ara serà anual.

Més informació a: https://www.diaridetarragona.com/tarragona/buscan-un-centenar-de-voluntarios-para-el-recuento-de-personas-sin-hogar-HN16934663

Postgrau en Polítiques d’Habitatge

Segueixen obertes les inscripcions per al nostre Postgrau en Polítiques d’Habitatge, únic en la seva espècie, que comprèn les diferents fases del procés d’elaboració, execució, seguiment i avaluació de les polítiques d’habitatge i que es planteja des d’un enfocament multidisciplinari que engloba tant els aspectes jurídics com els arquitectònics, els urbanístics, els socials, els tècnics i els econòmics.

Trobeu tota la informació, així com alguns testimoniatges d’antics estudiants en: https://housing.urv.cat/es/portada/docencia/postgrau-en-politiques-dhabitatge/

La inscripció està en: https://www.fundacio.urv.cat/diploma_d_especialitzacio_en_politiques_d_habitatge/of/CAT/DEPHADA-A3-2023-3

I el vídeo promocional: https://www.youtube.com/watch?v=uXC7Qg_cuak

Premsa

El Prof. Dr. Sergio Nasarre publica la Tribuna “La anciana moribunda y el gato” al Diari de Tarragona (6-9-2023).

Disponible a: https://www.diaridetarragona.com/opinion/tribunas/la-anciana-moribunda-y-el-gato-IN16825159

Agenda de la Càtedra

Ja està disponible l’Agenda núm. 27 de la Càtedra dels mesos de setembre i octubre de 2023.

Link a totes les agendes: https://housing.urv.cat/agenda/

Premsa

El Dr. Héctor Simón participa al reportatge “Els minipisos es quintupliquen a Tarragona” del Diari de Tarragona (2-9-2023).

Disponible a: https://www.diaridetarragona.com/tarragona/los-minipisos-se-quintuplican-en-tarragona-CI16789874

Participació al Segundo Foro de Vivienda – Guadalajara (Mèxic)

La Dra. Núria Lambea i la Dra. Maria Paula Rodríguez han participat el dijous 31 d’agost i el divendres 1 de setembre al Segon Fòrum d’Habitatge 2023 “Per una ciutat caminable”, organitzat pel Govern Municipal de Guadalajara (Mèxic). Les seves intervencions han analitzat els models d’habitatge social i de cooperatives d’habitatge a Europa.