Presentació del llibre: “La intermediación inmobiliaria ante los nuevos retos de la vivienda”

 

El dimecres 21 d’abril es va presentar de manera virtual el llibre ” La intermediación Inmobiliaria ante los Nuevos retos de la vivienda ” publicat per l’editorial Tirant lo Blanch de la investigadora de la Càtedra la Dra. Gemma Caballé Fabra. L’obra és el resultat de la tesi doctoral amb menció internacional dirigida pel Prof. Dr. Sergio Nasarre Aznar i que ha estat guanyadora de el Premi extraordinari en 2021.

Durant l’acte vam comptar amb les intervencions del Sr. Ignacio Escalante, assistent de direcció de departament d’edicions de l’Editorial Tirant lo Blanch, el Sr. Gerard Duelo Ferré, president de el Consell General COAPI d’Espanya i president de Col·legi Professional d’Agents de la propietat Immobiliària de Barcelona i el Sr. José Antonio Mas Flores, president de Col·legi Professional d’Agents de la propietat Immobiliària de Tarragona.

L’acte va comptar amb l’assistència de 60 persones. El seu enregistrament  pot trobar-se aquí.

Al llarg d’aquesta obra es posa en manifest que es tracta d’una professió que respon a un interès general i que l’actual situació de liberalització no contribueix a aconseguir la necessària seguretat jurídica al llarg de tot el procés de transacció immobiliària, ni la protecció dels consumidors ni de les persones que accedeixen a un habitatge, ni tampoc contribueix a fer efectiu el dret de tots a accedir a un habitatge digne i adequat.