Seminari Què és investigar en Dret?

Día i hora: 25 de maig de 2022 a les 11:00h.

Idioma: espanyol.

Moderador: Prof. Dr. Sergio Nasarre Aznar.

Ponents: Dr. Aurelio Gurrea; Prof. Dra. Dolores Cervilla i Prof. Dr. Gabriel Domènech.

Format: híbrid.

Lloc: sala de juntes de la Universitat Rovira i Virgili i Microsoft Teams (http://bit.ly/3DGwkk6).

El dimecres 25 de maig, a les 11:00h., tindrà lloc el Seminari ¿Qué es investigar en Derecho? a la Sala de Juntes del Campus Catalunya.

El Seminari comptarà amb la participació del Dr. Aurelio Gurrea Martínez, professor de Dret de societats, regulació financera i Dret concursal a la Singapore Management University, la Profa. Dra. María Dolores Cervilla Garzón, Catedràtica de Dret Civil a la Universitat de Cadis, i el Prof. Dr. Gabriel Domènech Pascual, Catedràtic de Dret administratiu a la Universitat de València. El Seminari tractarà la innovació en Dret, els mètodes i els tipus d’investigació jurídica, etc. doncs la recerca és clau per a donar una docència de qualitat.

El Seminari està impulsat per la comissió de formació del GID-FCJ amb la col·laboració de la Facultat de Ciències Jurídiques, la Càtedra UNESCO d’Habitatge i el Departament de Dret Privat Processal i Financer.

La inscripció és gratuïta (enviar correu a hector.simon@urv.cat) i l’ICE donarà un certificat d’assistència. El Seminari es podrà seguir online via Teams al següent enllaç: http://bit.ly/3DGwkk6