Jornades sobre l’accés a l’habitatge en el context de crisi. III Jornades de housing

shapeimage_2Després d’un procés de més d’una dècada de boom immobiliari, la sobrevinguda de la crisi financera internacional ha tingut un fort impacte en l’accès a l’habitatge, especialment el de propietat, al temps que manca un sanejat mercat d’habitatge de lloguer. Entre l’habitatge de lloguer i l’habitatge protegit, pràcticament no s’hi presenten alternatives.

Les Jornades que us presentem pretenen reflexionar sobre les diferents formes de tinença immobiliària, tant d’es d’una òptica catalana i espanyola com internacional, tot cercant possibles alternatives per a facilitat l’accès a l‘habitatge en el context de crisi actual. Hi participen teòrics i pràctics de l’economia, el dret civil, el dret tributari, el dret processal, el dret constitucional i el dret administratiu.

L’empara de prestigioses institucions de recerca nacionals i internacionals, com la European Network for Housing Research, garanteixen l’èxit i el reconeixement de les Jornades.

Resultats

9788496261990Les intervencions d’aquestes jornades van quedar publicades al llibre NASARRE AZNAR, Sergio (dir.), “El acceso a la vivienda en un contexto de crisis”, Ed. Edisofer, 2011.

L’obra està disponible a l’editorial Edisofer.