Webinar: L’habitatge col·laboratiu

Dia i hora. Dijous, 15 d’octubre de 2020 a les 18 h. CET (hora d’Espanya).

Idioma: castellà.

Sessió a través de Microsoft Teams.

https://tinyurl.com/y2h5ej7g

Objecte: revisar el fenomen col·laboratiu aplicat a l’habitatge, els seus avantatges i obstacles com a mitjà d’accés a l’habitatge, especialment davant l’escenari que ens planteja la pandèmia Covid-19.

Ponents:

  • Dra. Darinka Czischke: Professora agregada de la Facultat d’Arquitectura i Entorn Construït de la Universitat Tecnològica de Delft, fundadora del grup Co-Lab Research group a la TU Delft i cofundadora del grup de treball ‘Collaborative Housing’ a l’European Network for Housing Research ( ENHR).
  • Sra. Maria Paula Rodríguez: Investigadora predoctoral de la Càtedra UNESCO d’Habitatge de la Universitat Rovira i Virgili, on desenvolupa la seva investigació sobre el cohousing i les cooperatives d’habitatge en cessió d’ús (model Andel) com a modalitats d’habitatge col·laboratiu, en el context de l’economia col·laborativa.
  • Sra. Dolors Camats: Directora de la Cooperativa Obrera d’Habitatge.

Amb la moderació de la Dra. Núria Lambea Llop, investigadora postdoctoral de la Càtedra UNESCO d’Habitatge de la Universitat Rovira i Virgili, especialista en habitatge social.

L’esdeveniment s’emmarca dins de les activitats desenvolupades per la ONU-Hàbitat per a la celebració de l’Octubre Urbà, el Dia Mundial de l’Hàbitat i el Dia Mundial de les Ciutats. Per a més informació, poden consultar el següent enllaç: https://urbanoctober.unhabitat.org/