15è workshop interdisciplinar

 “Recobrament de la possessió de l’habitatge, conciliació i mediació”

Tarragona, dimarts 12 de febrer de 2019

Sala de Juntes, Campus Catalunya URV 

(Avda. Catalunya, 35, Tarragona)

En aquest workshop diversos experts, professionals i acadèmics, explicaran treballs relacionats amb el recobrament de la possessió de l’habitatge, la conciliació i la mediació.

Programa

16.00 – 16.15  Apertura del workshop per part del Prof. Dr. Sergio Nasarre Aznar, Catedràtic de Dret Civil i Director de la Càtedra UNESCO d’Habitatge.

16.15 – 17.30 Ponències

  • “Nou interdicte de recobrament de la possessió de l’habitatge. Experiència i problemes pràctics”, Sr. Manuel Sosa, Secretari del Consell General de Cambres de la Propietat Urbana de Catalunya.
  • “La conciliació a la Llei de jurisdicció voluntària”, Sra. Cristina López, Registradora de la Propietat de Valls.
  • “Mediació ambiental a l’àmbit estatal”, Sr. Ramon Nadal, advocat en Dret urbanístic i mediambiental.

17.30 – 18.00 Discussió

Assistència lliure. Es necessita inscripció. Inscripció gratuïta. 

Per a procedir a la inscripció i per a més informació, contactar a office.housing@urv.cat o al telèfon 977 55 87 24.

Ponents

Manuel Sosa. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona el 1981. Diplomat Expert Immobiliari per la Universitat d’Alcalá d’Henares. Advocat col·legiat en exercici des de 1983. Secretari general i lletrat de la Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona. Secretari del Consell General de Cambres de la Propietat Urbana de Catalunya. Vicesecretari de la Confederació de Cambres de la Propietat Urbana d’Espanya, i col·laborador de UIPI, Union Internacionale de la Propietè Immobilère.

 

Cristina López. Llicenciada en Dret per la Universitat de Valladolid el 2004. Registradora de la Propietat de Valls des de 2010. Col·laboradora amb la vocalia de Relacions Internacionals del Col·legi de Registradors. Preparadora d’opositors de l’Acadèmia de Catalunya.

 

Ramon Nadal. Advocat en Dret urbanístic i Dret Ambiental. En l’actualitat desenvolupa la seva professió assessorant externament a l’Ajuntament de l’Aldea i Deltebre, i puntualment altres administracions locals, combinant aquesta tasca amb encàrrecs provinents del sector privat. Graduat en Dret a la Universitat Rovira i Virgili, Màster de Dret Ambiental, Postgrau en Mediació per la Fundació URV i Màster d’Accés a l’Advocacia per la UOC. Ha guanyat el Premi al millor treball de recerca del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya sobre ADR i Mediació 2019.