ICREA

El 2015, el director de la Càtedra, el Dr. Nasarre, va ser guardonat amb el premi ICREA Acadèmia per al període 2016-2020.

El Pla de Recerca presentat pel Dr. Nasarre va consistir en la consolidació de la Càtedra de l’Habitatge de la URV, com el primer institut de recerca interdisciplinari i internacional a Espanya dedicat exclusivament a assumptes d’habitatge.  Els temes a desenvolupar durant els propers 5 anys es basen en les dades recollides fins ara a través dels projectes europeus TENLAW, l’adquisició de terres transfronterera d’immobles i desnonaments i sensellarisme.

Sobre el premi ICREA Acadèmia

El programa ICREA Acadèmia es va llançar el 2008 amb l’objectiu d’impulsar i premiar l’excel·lència de la recerca dels professors de les universitats públiques de Catalunya. Així, el programa contribueix a intensificar la recerca que duen a terme professors universitaris que es troben en una fase totalment activa i expansiva de la seva carrera investigadora. Els guanyadors del guardó ICREA Acadèmia reben una subvenció per a la recerca durant un període de cinc anys. Fins ara s’ha concedit un total de 224 guardons ICREA Acadèmia.