16è workshop interdisciplinar

 “Nous temps: reformulant els rols de les professions immobiliàries”

Tarragona, dimarts 9 de d’abril de 2019, 16 h.

Sala de Juntes, Campus Catalunya URV 

(Avda. Catalunya, 35, Tarragona)

Estem a temps de canvis. L’aprovació de la Llei 5/2019 encomana nous rols al notariat en la protecció dels consumidors hipotecaris. El proptech se suma al fintech i a d’altres àrees on la tecnologia es combina amb les diverses àrees econòmiques. I els administradors de finques tenen cada vegada una tasca més important en el desenvolupament sostenible dels habitatges en propietat horitzontal i la seva integració a l’entorn urbà.  Aquestes són les qüestions que es debatran en aquests workshop amb qualificats professionals de cada sector.

Programa

16.00 – 16.15  Apertura del workshop, a càrrec del Prof. Dr. Sergio Nasarre Aznar, Catedràtic de Dret Civil i Director de la Càtedra UNESCO d’Habitatge.

16.15 – 17.30 Ponències

  • “Obligacions dels notaris vers els consumidors hipotecaris a la Llei 5/2019, reguladora dels contractes del crèdit immobiliari”, Sr. Miquel Roca, Notari de Tarragona.
  • “El rol dels agents immobiliaris en un context de proptech, Sr. Gerard Duelo, President del Consell General dels Col.legis Oficials d’Agents de la Propietat Immobiliària d’Espanya.
  • “Les dinàmiques de la presa de decisions a les comunitats de propietaris”, Sra. Ana Bozalongo,  Assessora jurídica del Col.legi d’Administradors de Finques de Tarragona.

17.30 – 18.00 Discussió

Assistència lliure. Aforament limitat. Es necessita inscripció. Inscripció gratuïta. 

Per a procedir a la inscripció i per a més informació, contactar a office.housing@urv.cat o al telèfon 977 55 87 24.

_____

Ponents

 

Miquel Roca. Llicenciat en Dret per la Universidad de Navarra el 1988. Notari per oposició des de l’any 1997. Censor de la Junta Directiva del Col.legi Notarial de Catalunya durant el període 2011-2016. Notari a Tarragona des del 2017.

 

 

Gerard Duelo. Ha treballat més de 20 anys a l’alta direcció en empreses multinacionals del sector de la distribució comercial (Booker, Pioneer, Pyrenees, etc.); més de 12 anys en Corporate Finance (Business Brokers); i més de 10 anys en Inversions Immobiliàries (Broker Asesor). Actualment és President d’Inmocanal.tv, President del Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Barcelona i President del Consell General dels Col·legis Oficials d’Agents de la Propietat Immobiliària d’Espanya.

 

Ana Bozalongo. Cursa la carrera de Dret a Saragossa en la qual es llicencia el 1980, complementant la seva formació al Centre d’Estudis Financers de Madrid, exercint des de llavors com advocada. L’any 1981 és nomenada assessora jurídic del Col·legi Territorial d’Administradors de Finques de Tarragona fins a l’actualitat. Membre de la Comissió de legislació i Mediació i de la d’Innovació i Nous Serveis del Consell General de Col·legis d’Administradors de Finques d’Espanya. Consellera nacional i autonòmica. Ponent en diversos Congressos d’Administradors de Finques i en fòrums dedicats a la nova regulació de la propietat horitzontal a Catalunya. Manté despatx professional obert, especialitzat en propietat horitzontal i arrendaments, així com en administració de finques.