ENHR

Del 30 d’agost al 2 de setembre es realitza el major congrés internacional d’investigadors sobre habitatge: el congrés ENHR – European Networkfor Housing Research. En aquesta ocasió serà virtual des de Nicòsia. Tota la informació sobre el mateix en https://cyprusconferences.org/enhr2021/. Comptarà amb una nodrida representació d’intervencions dels investigadors de Càtedra Unesco d’Habitatge de la URV.

 

Curs

El curs d’Agent Immobiliari i Gestió de la Propietat que organitza la Càtedra dóna resposta a la necessitat d’acreditar un nivell formatiu per part dels qui exerceixen l’activitat immobiliària i t’ofereix totes les eines i competències necessàries per a exercir la professió amb totes les garanties.
És virtual i està homologat per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i la seva superació permet la inscripció en el Registre d’Agents Immobiliaris de Catalunya.
Tota la informació està en: https://housing.urv.cat/portada/docencia/curs-agent-immobiliari/

 

 

 

 

Mediació

En aquests temps d’incertesa, és important comptar amb bons professionals, adequadament formats. Això és fonamental en l’àmbit de la resolució de conflictes. La mediació, quan es fa bé, acompanya a les parts perquè per elles mateixes resolguin el problema que els separa. El postgrau en mediació i resolució de conflictes que organitza la Càtedra garanteix la millor formació.

Tota la informació està en: https://www.fundacio.urv.cat/diploma_de_postgrau_en_mediacio_i_resolucio_de_conflictes/of/ca/EMEREDA-M6-2021-8

 

 

Postgrau

El postgrau en Polítiques d’habitatge t’ofereix totes les eines necessàries per a comprendre, dissenyar i aplicar polítiques sobre habitatge tant en l’àmbit públic com privat.
Forma’t amb els millors especialistes en matèria d’habitatge reconeguts per la UNESCO amb coneixements i materials provinents de la ciència, amb continguts interdisciplinaris i internacionals.
Tota la informació està en: https://housing.urv.cat/portada/docencia/postgrau-en-politiques-dhabitatge/

 

Diari de Tarragona

Imagine, el Prof. Dr. Sergio Nasarre Aznar escriu per al Diari de Tarragona.

https://www.diaridetarragona.com/opinion/Imagine-20210730-0009.html