La investigadora Gemma Caballé ha realitzat una estada de recerca de tres mesos a la Universitat de Cambridge (Anglaterra)

La investigadora de la Càtedra Gemma Caballé ha realitzat una estada de recerca en motiu de la seva tesi doctoral del 23 de juny al 23 de setembre de 2017 a la Universitat de Cambridge, en concret, al Cambridge Center of Property Law, sota la supervisió del professor Dr. Martin Dixon.

Estada de recerca a la Universitat de Birmingham

La investigadora predoctoral de la Càtedra UNESCO d’Habitatge Núria Lambea ha dut a terme una estada de recerca de tres mesos (juny-setembre) a la Universitat de Birmingham (Regne Unit), en el marc de la seva tesi doctoral sobre models de gestió d’habitatge social. Concretament, ha estat amb el Grup de Recerca d’Habitatge i Comunitats, liderat pel catedràtic de política d’habitatge David Mullins, on ha pogut estudiar en profunditat tot el sistema, legislació i polítiques d’habitatge social a Anglaterra en general, i el model de gestió que duen a terme les housing associations (entitats privades sense ànim de lucre gestores d’habitatge social) en particular. Recerca que a més s’ha vist enriquida amb la realització d’un Programa amb una housing association anglesa, Accord Group.

L’estada a rebut també finançament del Programa Erasmus +.

Quatre investigadors de la Càtedra assisteixen al Congrés internacional organitzat per la “EUROPEAN NETWORK FOR HOUSING RESEARCH” (ENHR) a Tirana els dies 4,5 i 6 de setembre de 2017.

Els investigadors de la Càtedra UNESCO d’habitatge el Dr. Sergio Nasarre, el Dr. Héctor Simón, la Dra. Blanca Deusdad, la Sra. Rosa Maria Garcia i la Sra. Gemma Caballé van participar al Congrés internacional que portava per títol “Afforadable Housing for all. Redefining the roles of public and private sector” amb l’objectiu de debatre i dissenyar estratègies per fer front al problema de l’assequibilitat de l’habitatge i les mesures a adoptar tant des d’un punt de

vista del mercat privat com des de l’Administració Pública.

http://www.enhr2017.com