23rd NKG – Nordic Conference of Gerontology. Good Ageing-Better Society.

23rd NKG – Nordic Conference of Gerontology. Good Ageing-Better Society. University of Tampere (Finland). June 19th-22nd.

Participació en el simposi Ageism and the city: representations of older people in urban development fruit d’un grup de treball del projecte COST Action 1402 Ageism. La comunicació de la Dra. Blanca Deusdad portava el títol ‘Challenges of ageing-in-plau in urban plaus: the case of the city of Tarragona’. En el simposi es van plantejar els reptes que suposa l’adequació de l’espai urbà i de l’habitatge en el procés d’envelliment, alhora que es va posar en relleu la importància d’interactuar amb les persones majors en el si de la https://www.fullcircleautowash.com/buy-clomid-online-canadian-pharmacy-clomid-without-prescription-usa/ comunitat i fer-los participis dels processos de co-creació.

Presentació del Consell General de COAPI Espanya com a nou membre de la Càtedra d’Habitatge

El 17 de juny de 2016 es va celebrar el Segon Curs d’Estiu de la URV, que organitzó la Càtedra d`Habitatge URV sobre les novetats en matèria d’habitatge al que van assistir al voltant d’unes seixanta persones. Aquest acte va servir de precedent per presentar al Consell General COAPI de Espanya  com a nou membre de la Càtedra a un acte oficial al que ha participat el president del Consell General, Diego Galiano, i el Rector de la URV, Josep Antón Ferré.
Tras finalitzar el mateix, Diego Galiano va participar com a ponent al Curs d’estiu de la URV “Noves perspectives de l’accés a l’habitatge”.
El curs es va desenvolupar en tres sessions les quals eren la Sessió I: Novetats de l’habitatge els temes  versaven sobre Les tinences intermèdies, ,  La dació en pagament, L’eficàcia de  la Llei 4/2013 d’arrendaments urbansEls danys derivats dels serveis de rehabilitació de l’habitatge. A la Sessió II: Polítiques públiques d’habitatge i tributació entre els temes tractats estaven les Noves problemàtiques fiscals en matèria d’habitatge, Inversió d’estrangers en immobles, adquisició de visats i autoritzacions de residènciaLa problemàtica dels pisos turístics.
Per últim, a la Sessió III sobre Conjuntura i nous reptes de l’habitatge va tenir lloc un debat amb experts sobre totes aquestes qüestions en format Taula Rodona. Finalment, a la darrera part es va dur a terme una visita guiada per l’habitatge de Reus servint com cloenda del Segon Curs d’Estiu que organitza la Càtedra d’Habitatge.

Reconèixement al millor pòster de la III Jornada d’Innovació Docent

La Sra. Rosa Mª Garcia Teruel, investigadora predoctoral de la Càtedra d’Habitatge de la URV, ha obtingut el reconèixement al millor pòster de la III Jornada d’Innovació Docent: Redefinint la formació universitària en l’àmbit de les Ciències Socials i Jurídiques que es va celebrar aquest passat dimarts 14 de juny al Campus Catalunya de la URV.

Lliurament de Diplomes del Postgrau en Mediació

El passat divendres 10 de juny es va realitzar el lliurament dels títols del Postgrau en Mediació. Acte celebrat als jardins de Mas Miarnau, seu del Centre online pharmacy drug prices, Free Shipping Drugstore lasix without prescription http://gawow.com/folio/blog/index.php?=lasix-40mg-shop/ online pharmacy no rx, buy lasix canada meds de Formació Permanent de la Fundació Rovira i Virgili.  Les persones graduades han seguit el programa acadèmic impulsat per la Càtedra d’Habitatge de la Universitat Rovira i Virgili i co-dirigit pel Dr. Sergio Nasarre i la Sra. Emma López.

A l’acte, els alumnes del Postgrau en Mediació han assitit amb els amics, familars i el professorat que els ha acompanyat durant tota la seva trajectoria acadèmica al Potsgrau. A més, el rector de la URV (Josep Anton Ferré), la Directora de la FURV (Charo Romano), el Vicerector d’Universitat i Societat de la URV (Jordi Tous) han estat presidint l’acte i fent entrega dels Diplomes als graduats en Mediació.

La Càtedra d’Habitatge participa al Congrés d’Administradors de Finques a Sevilla

El Col·legi d’Administradors de Finques de Sevilla va organitzar els dies 2, 3 i 4 de juny de 2016, el 20º Congrés Nacional i 1º Internacional d’Administradors de Finques. Diversos membres de la Càtedra d’Habitatge de la URV van participar en ell, els quals el van inaugurar amb les seves ponències davant de aproximadament més de mil participants. Els temes a tractar van ser La situació de l’Habitatge a Espanya (Prof. Dr. Sergio Nasarre), Les noves formes d’accés a l’habitatge: propietat compartida i propietat temporal (Dr. Héctor Simón) i Els condohotels (Dª Gemma Caballé).