Estada a la Universitat d’Essex

La investigadora predoctoral Gemma Caballé Fabra ha fet una estada de recerca al juny a la Universitat d’Essex a Colchester (UK), amb la professora Lorna Fox per tal d’aprofunditzar amb la seva línia d’investigació: el concepte d’habitatge.

Entrega diplomes FURV

El 19 de juny va tenir lloc l’entrega de diplomes del postgrau de Mediació de la FURV del curs passat (2013-2014). Varis membres de la Càtedra, que són docents i organitzadors d’aquest postgrau, van acompanyar als estudiants en l’entrega de diplomes.

Congrés a Israel

El director de la Càtedra d’habitatge, Sergio Nasarre, i l’investigador Kurt Xerri (Malta) participen el 14 i 15 de juny en els següents congressos a Tel Aviv:

Private Communities and Urban Governance: Theoretical and Comparative Perspectives. El Dr. Sergio Nasarre presenta la ponència: “New Types and Trends of Condominiums in Post-Crisis Spain”.

– Are there additional housing tenures options for Israel ? El Dr. Sergio Nasarre presenta la ponència: Housing Tenure options: “Between Affordability and Exclusion” i el sr. Kurt Xerri: “Legal adaptations to changing rental markets: analysis of three peripheral countries in the light of European solutions”.