Conferència

El Prof. Dr. Sergio Nasarre Aznar va participar al Webinar “Prácticas Deliberativas y Vivienda Modos de resolver dilemas políticos con la ciudadanía”, on s’ha discutit la creació d’una Convención Ciudadana de Vivienda que permeti arribar a acords en torn a les polítiques públiques d’habitatge a llarg termini. El webinar va tenir lloc el 17 d’abril de 2024.

Més informació a: https://www.convencionciudadanavivienda.es/la-propuesta

Premsa

El Prof. Dr. Sergio Nasarre publica l’article “Nueva intervención de la Generalitat: los alquileres de temporada” al Diari de Tarragona (25-4-2024).

Conferència

El Dr. Héctor Simón participa a una taula rodona a la Jornada “El gran tenidor: concepte i conseqüències al contracte d’arrendament urbà i al desnonament”, organitzada per la Càtedra de Dret Registral de la Universitat de Barcelona. L’acte tindrà lloc a la Facultat de Dret de la UB el dijous 25 d’abril de 2024.

Més informació a: https://www.icab.cat/ca/formacio/cursos/Jornada-El-gran-tenidor-concepte-i-consequeencies-al-contracte-d39arrendament-i-al-desnonament/

Trobada Red Leonardo

El Dr. Héctor Simón va participar a la trobada de la Red Leonardo 2024 de la Fundació BBVA, de la que forma part, una comunitat de coneixement a l’avantguarda en investigació científica i creació cultural. L’acte va tenir lloc a Madrid el 22 d’abril de 2024.

Més informació a: https://www.redleonardo.es

Conferència

El Sr. Andrés Labella  va impartir la conferència “Els drets humans des de la perspectiva registral: l’accessibilitat universal a la publicitat formal” el dilluns 15 d’abril de 2024, en el marc de la Jornada “Coordenades jurídiques de la discapacitat. Construir des de la dignitat i l’autonomia” organitzat pel Deganat de Registradors de la Propietat, Mercantils i de Bens Mobles de Catalunya, la Facultat de Dret i la Càtedra de Dret Registral UB.

Més informació a: https://www.ub.edu/portal/web/dret/detall/-/detall/15-abr-17-00-jornada-coordenades-juridiques-de-la-discapacitat-construir-des-de-la-dignitat-i-l-autonomia-

Premsa

El Prof. Dr. Sergio Nasarre participa en el reportatge “La supresión de las ‘Golden Visa’ anunciada por Sánchez solo impactara sobre el 0,1 de las operaciones inmobiliarias” de Economist & Jurist (10-4-2024).

La notícia està disponible a: https://www.economistjurist.es/actualidad-juridica/la-supresion-de-las-golden-visa-anunciada-por-sanchez-solo-impactara-sobre-el-01-de-las-operaciones-inmobiliarias/

També ha participat al programa “La mentira detrás de la Golden Visa – Economía en Llamas Ep. 12”:

Taller del Postgrau

Estudiants i professorat del Postgrau en Polítiques d’Habitatge van fer un Taller amb Càritas Diocesana de Barcelona el dijous 11 d’abril de 2024. Més informació del Postgrau en: https://housing.urv.cat/portada/docencia/postgrau-en-politiques-dhabitatge/

Conferència

El Dr. Héctor Simón imparteix la conferència “Les polítiques d’habitatge a Espanya: de la propietat a la precarització” el divendres 12 d’abril de 2024, en el marc del Seminari “Access a l’habitatge a la ciutat turística” organitzat per la Càtedra d’Estudis Urbans de la Universitat de les Illes Balears.

Més informació a: https://fueib.org/ca/urbans/718/eventos/144/seminari-acces-a-lhabitatge-en-la-ciutat-turistica

Ver també: https://youtu.be/vjOJE5zMpks?si=pX98FaKqmrigZsPV

Conferència

El Prof. Dr. Sergio Nasarre Aznar imparteix la conferència “Una aproximació distributista al problema de l’habitatge” el dimecres 10 d’abril de 2024, en el marc del curs “Preferir allò modern o atrevir-se amb allò antic? G. K. Chesterton sobre el progrés i la tradició” organitzat per la Fundació Universitària Espanyola.

Més informació a: http://www.fuesp.com/fuesp_noticias_historico_desarrollo.asp?codigo=483

Premsa

El Dr. Héctor Simón participa en el reportatge “Cuatro empresas privadas acumulan más pisos en alquiler que todos los entes públicos en Tarragona” del Diari de Tarragona (6-4-2024).

La notícia està disponible a: https://www.diaridetarragona.com/tarragona/grandes-tenedores-pisos-alquiler-tarragona-IJ19108473