Conferència

El Prof. Dr. Sergio Nasarre Aznar va impartir  una conferència sobre la propietat privada com a valor de progrés social a la “Jornada de debate: vivienda protegida y progreso social”, organitzada per Llar Catalonia i que va tenir lloc a la Casa Seat de Barcelona el 26 d’octubre de 2023.

Premsa

El Prof. Dr. Sergio Nasarre Aznar participa al reportatge “¿Qué porcentaje de su sueldo destinan las familias tarraconenses al alquiler?” del Diari de Tarragona (25-10-2023).

Disponible a: https://www.diaridetarragona.com/tarragona/que-porcentaje-de-su-sueldo-destinan-las-familias-tarraconenses-al-alquiler-KG17334284

Inici de la 10ª Edició del Curs d’Agent Immobiliari i Gestió de la Propietat

El dilluns 24 d’octubre va tenir lloc la primera sessió de la 10ª Edició del Curs d’Agent Immobiliari i Gestió de la Propietat 2023-2024. Aquest curs de formació, que organitza la Càtedra UNESCO d’Habitatge de la Universitat Rovira i Virgili, dóna resposta a la necessitat d’acreditar un nivell formatiu per part dels qui exerceixen l’activitat immobiliària, d’acord amb el previst en la Llei 18/2007, de 28 de desembre, del Dret a l’Habitatge i en el Decret 12/2010, de 2 de febrer, pel qual es regulen els requisits per exercir l’activitat d’agent immobiliari i es crea el Registre d’Agents Immobiliaris de Catalunya.

Més informació a: https://housing.urv.cat/portada/docencia/curs-agent-immobiliari/

Conferència

El Prof. Dr. Sergio Nasarre-Aznar imparteix una conferència sobre la propietat temporal i la propietat compartida a la Universitat de Barcelona el 19 d’octubre de 2023.

Nova investigadora predoctoral

La Càtedra UNESCO d’Habitatge compta amb una nova investigadora predoctoral, la Sra. Ashjan Alsane, màster en Dret (LLM) per la Universitat de Mutah a Jordània, que realitza la seva recerca doctoral en dret civil sota la direcció del Prof. Sergio Nasarre-Aznar.

Més informació a: https://housing.urv.cat/portada/presentacio/investigadors/

Trobada de Cátedras Unesco d’Espanya

El Dr. Héctor Simón assisteix com a representant de la Càtedra UNESCO d’Habitatge al “II Encuentro Nacional de Cátedras Unesco y Redes UNITWIN de España”, que se celebrarà a Còrdoba els dies 16 i 17 d’octubre de 2023.

Més informació a: https://www.iesalc.unesco.org/evento/encuentro-nacional-de-catedras-unesco-y-redes-unitwin-de-espana/

Recensión 6º Curso de Verano – Revista TAG COAATT

El número 97 de la Revista TAG, editada por el Colegio de Aparejadores, Arquitectos Técnicos e Ingenieros de Edificación de Tarragona (COAATT), ha publicado el artículo “La Cátedra UNESCO de Vivienda de la Universidad Rovira i Virgili organiza el 6º Curso de Verano sobre la Ley estatal de vivienda” del Dr. Héctor Simón, donde se exponen las principales conclusiones del VI Curso de Verano de la Cátedra, que tuvo lugar el 13 de julio de 2023 en la sede del COAATT.

Disponible en: https://apatgn.org/documents/10198/47403/TAG_97/e19c2f77-23fd-40f5-b1ca-2f22b995eb52

Premsa

El Dr. Héctor Simón participa al reportatge “Qué son las hipotecas inversas y cuáles son sus riesgos” de Newtral (22-9-2023), on exposa la seva opinió sobre els riscos d’aquest producte hipotecari.

Disponible a: https://www.newtral.es/que-son-las-hipotecas-inversas/20230922/

Congrés nacional Registradors de la Propietat

El Prof. Dr. Sergio Nasarre participa en el VII Congreso Nacional de los Registradores de la Propiedad “Seguridad Jurídica y Sostenibilidad”, en particular a la taula rodona dedicada a l’habitatge i la sostenibilitat, que se celebra a Tenerife els dies 4 a 6 d’octubre de 2023. 

Més informació a: https://registradores2023.es