Premsa

El Prof. Dr. Sergio Nasarre participa en un reportatge d’El Mundo.

Link: https://www.elmundo.es/economia/actualidad-economica/2023/06/16/647dd15cfdddff69b38b4575.html

Nou logo de la Càtedra

En motiu de la renovació del conveni amb UNESCO, la Càtedra estrena nou logo.

Acte d’entrega de Diplomes Postgrau Polítiques d’Habitatge

El passat 9 de juny va tenir lloc l’Acte de lliurament de Diplomes del Postgrau en Polítiques d’Habitatge de la Fundació URV, curs 21/22.
Felicitats a tots els/les estudiants titulats i titulades.

Participació al ISHF

La Dra. Núria Lambea va participar, el passat 7 de juny, a Barcelona, a la Sessió “Provision of social and affordable housing by senar-profits: a roadmap for Spain”, en el marc del International Social Housing Festival 2023. Sessió organitzada per COHABITAC i Asociación Provivienda i amb la participació de Clúid Housing.

Seminari sobre la Llei estatal pel dret a l’habitatge

El Prof. Sergio Nasarre, el Dr. Héctor Simón, la Dra. Núria Lambea i la Dra. María Paula Rodríguez imparteixen el Seminari sobre la Llei estatal pel dret a l’habitatge, organitzat pel Col·legi d’Administradors de Finques de Girona, el dia 14 de juny de 2023.

Diari de Tarragona

El Prof. Dr. Sergio Nasarre ha publicat un article al Diari de Tarragona.

 

Obertes les inscripcions a la 10ª edició del Curs d’Agent Immobiliari i Gestió de la Propietat

El curs d’Agent Immobiliari i Gestió de la Propietat que organitza la Càtedra Unesco d’Habitatge de la URV ofereix una formació integral als agents immobiliaris i als que es volen iniciar en aquesta professió. Ja estan obertes les inscripcions per a la 10a edició: https://www.fundacio.urv.cat/agent_immobiliari_i_gestio_de_la_propietat/of/ca/CAIGPE-A9-2023-10

 

Premsa

El Prof. Dr. Sergio Nasarre parla per a El Confidencial.

Link: https://www.elconfidencial.com/inmobiliario/residencial/2023-05-08/aval-vivienda-compra-promotores-helpo-to-buy-reino-unido_3625055/

Conferència convidada

El Dr. Héctor Simón ha estat convidat a impartir la conferència “Squatting and tenancy law in Spain: an overview” al Seminari d’Habitatge organitzat pel Centre of European Law and Politics (ZERP), coordinat pel Dr. Christoph Schmid, que va tenir lloc el divendres 26 de maig de 2023. El Dr. Simón va explicar la situació actual de la legislació arrendatícia i l’okupació d’habitatges a Espanya en el marc de l’aprovació de la Llei estatal d’habitatge.