Quatre noves entitats s’adhereixen a la Càtedra d’Habitatge de la URV

Tarragona, 24/11/2014.- Quatre noves entitats s’han adherit com a partners a la Càtedra d’Habitatge de la URV. Són: els Registradors de la Propietat i Mercantils de Catalunya (SERC), l’Ajuntament de Reus, el Consejo General de Colegios de Administradores de Fincas de España (CGCAFE) i el Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de Tarragona (COAPI Tarragona). Veure notícia sencera.

Realitzada la primera jornada científica sobre tinences intermèdies – 21N

Jornada: “Les noves tinences intermèdies. El fraccionament del domini per a facilitar l’accés a l´habitatge”

El passat divendres 21 de novembre de 2014, la Càtedra d’Habitatge de la Universitat Rovira i Virgili, va organitzar la primera jornada científica sobre Tinences Intermèdies (propietat compartida i propietat temporal), on diferents experts van presentar ponències sobre la temàtica. Trobeu el programa aquí: Programa TIcat

 

Conferència al Salou Actiu Hivern 2014: “La problemàtica de l’habitatge”

El proper dimarts 11 de novembre de 2014, Sergio Nasarre Aznar, Director de la Càtedra, donarà una conferència sobre “La problemàtica de l’habitatge”, i presentarà les activitats de recerca, formació i coneixement que desenvolupa la Càtedra d’Habitatge de la URV. L’acte tindrà lloc a les 18:00 h, a l’espai on es troba l’Ajuntament de Salou, Sala Mediterrània del TAS de Salou (carrer de l’Advocat Gallego, 2). Per veure mapa ubicació clicar aquí. Entrada gratuïta oberta a tots els públics.

 

Comunicació al Metropolitan Research Institute de Budapest

La investigadora predoctoral Rosa Maria Garcia Teruel, en representació de la Càtedra, va assistir al congrés Social and economic conflicts of transition towards democracy and market economy organitzat pel Metropolitan Research Institute de Budapest, del 2 al 4 de novembre 2014. Va presentar la comunicació “Changes in housing tenures in Spain as a result of the crisis”, dintre del panel sessionBetween the private and social rental sector – social rental agencies?”, on va destacar les mesures legals que el govern espanyol ha dut a terme en matèria d’habitatge des de l’inici de la crisi, així com l’interès del legislador català de regular noves formes d’accés a l’habitatge com la propietat compartida i la propietat temporal.