Projecte Runder Tisch

El Dr. Sergio Nasarre assisteix a Berlín al workshop sobre Dret Hipotecari a Europa durant els dies 22 i 23 de maig 2014. La finalitat de la reunió científica, que es desevolupa des de 2006, és tractar amb profunditat i rigor 125 qüestions claus sobre la hipoteca a Europa. En la present edició, s’intercanviaran experiències amb la Comissió Europea i la European Bank Authority. També assisteixen experts d’Estats Units i Canadà.

2ª Edició del Curs “Agent Immobiliari i Gestió de la Propietat” – Fundació URV

Ens plau informar que ja està en marxa la 2ª Edició del Curs “Agent Immobiliari i Gestió de la Propietat”, que dóna resposta a la necessitat d’acreditar un nivell formatiu per part dels qui exerceixen l’activitat immobiliària a Catalunya d’acord amb el previst en la Llei 18/2007, de 28 de desembre, del Dret a l’Habitatge i en el Decret 12/2010, de 2 de febrer, pel qual es regulen els requisits per exercir l’activitat d’agent immobiliari i es crea el Registre d’Agents Immobiliaris de Catalunya. Aquest Curs està homologat per la Generalitat de Catalunya i dóna accés al Registre d ́Agents Immobiliaris de Catalunya.

La inscripció ja està oberta (per a més informació: info@apitarragona.com; Tel.: 977 235 820). El començament del Curs està previst pel proper dissabte 20 de setembre de 2014.

En el següent enllaç trobareu més informació: https://housing.urv.cat/portada/docencia/postgrau-agent-immobiliari/

Premi a l’edició II del concurs d’investigadors novells URV

La investigadora predoctoral Núria Lambea Llop ha sigut premiada per presentar el millor treball d’investigació (relatiu a la Gestió d’habitatge social a Espanya i Regne Unit), dels màsters de la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV en el marc del concurs d’investigadors novells celebrat el 30 d’abril.

Conferència “The Welfare State in Portugal in the Age of Austerity”

Els dies 9 i 10 de maig s’ha celebrat a Lisboa la conferència internacional “The Welfare State in Portugal in the Age of Austerity”. El Dr. Héctor Simón ha coordinat el workshop “The Housing Crisis in European Peripheral Countries”, tractant la crisi immobiliària a països com Portugal i Espanya. A més, la investigadora predoctoral Rosa Maria Garcia Teruel  ha presentat una comunicació sobre les reformes en arrendaments urbans a Espanya i la “rehabilitació per renda”.