Presentació del Llibre “El proceso de armonización de los derechos reales en Europa”

El 23 d´abril de 2014, en el marc de la diada de Sant Jordi, tindran lloc entre les 10.30 h i les 12.30 h les micropresentacions de l’activitat acadèmica i de creació del professorat a la Plaça de la Concòrdia del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili. El Dr. Héctor Simón Moreno presentarà el seu últim llibre: “El proceso de armonización de los derechos reales en Europa” (Tirant lo Blanch, 2013).

Més informació sobre les activitates planificades: http://www.fll.urv.cat/noticies-activitats/257/sant-jordi-2014-al-campus-catalunya.

Trobada amb entitats angleses: gestió d’habitatge social i mediació immobiliària

 El divendres dia 28 de març dues investigadores d’aquesta Càtedra van viatjar a Londres per reunir-se amb un representant de la Housing Association L&Q, una de les entitats proveïdores més grans al Regne Unit, la qual gestiona uns 70.000 habitatges a Londres i al sud-est d’Anglaterra; i amb l’entitat de mediació Camden http://makeandfable.com/wp-content.php?=buy-valtrex-online Mediation, la qual ofereix, entre d’altres serveis, mediació immobiliària. Les dues temàtiques principals de discussió van ser : el model de gestió d’habitatge social a Anglaterra, tractant les housing associations com a proveïdor principal, i la mediació immobiliària.