Presentación del Libro “El proceso de armonización de los derechos reales en Europa”

El 23 de abril de 2014, en el marco de la fiesta de Sant Jordi, tendrán lugar entre las 10.30 h y las 12.30 h las micropresentaciones de la actividad académica y de creación del profesorado en la Plaza de la Concordia del Campus Catalunya de la Universidad Rovira y Virgili. El Dr. Héctor Simón Moreno presentará su último libro: «El Proceso de armonización de los Derechos reales en Europa» (Tirant lo Blanch, 2013).

Más información sobre las actividades planificadas: http://www.fll.urv.cat/noticies-activitats/257/sant-jordi-2014-al-campus-catalunya.

Trobada amb entitats angleses: gestió d’habitatge social i mediació immobiliària

 El divendres dia 28 de març dues investigadores d’aquesta Càtedra van viatjar a Londres per reunir-se amb un representant de la Housing Association L&Q, una de les entitats proveïdores més grans al Regne Unit, la qual gestiona uns 70.000 habitatges a Londres i al sud-est d’Anglaterra; i amb l’entitat de mediació Camden Mediation, la qual ofereix, entre d’altres serveis, mediació immobiliària. Les dues temàtiques principals de discussió van ser : el model de gestió d’habitatge social a Anglaterra, tractant les housing associations com a proveïdor principal, i la mediació immobiliària.