Workshop on Ireland – Spain Housing Markets: Lessons from the crisis

Experts irlandesos en legislació i regulació de l’habitatge en Irlanda compartiran els seus coneixements i experiència amb experts nacionals en el mateix sector, així com amb els membres i partners de la Càtedra d’Habitatge de la Universitat Rovira i Virgili. Els participants irlandesos són experts seniors i polítics, a més de representants de llogaters i acadèmics: Sr. Tom Dunne, expert en regulació del sector privat d’arrendament (Dublin Institute of Technology, Irlanda); Sr. Conor Skehan, Chairman de The Housing Agency (Irlanda); Senador Aideen Hayden, polític especialitzat en drets dels llogaters; Sr. Bob Jodan, expert en drets dels llogaters i sector privat d’arrendament; Dr. Ronan Lyons, Director de Threshold (Irlanda). Karen Lynch-Sally, de la Universitat de Galway.

Els participants nacionals, experts en habitatge, seran: la Dra. Montserrat Pareja (UB), Dra. Miriam Anderson (UB), Dra. Isabel Viola (UB), Dra. Imma Barral (UB), Jordi Bosch (Taula del tercer sector), Vanesa Valiño (Observatori DESC), Agustí Pujol (Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona) i Guillem Fernández (Coop57).

Modera: Dr. Lorcan Sirr, MA (Leuven), MA, PhD (Manchester); actualment treballa en col·laboració amb la Càtedra d’Habitatge de la Universitat Rovira i Virgili.

Programa:

10.00h – 10.05h     Welcome by Vice-Rector (URV)

10.05h – 11.30h     Speakers 1-3 (Ireland) and respondents (Spain)

11.30h – 11.45h       Coffee Break

11.45h – 13.15h       Speakers 4 – 6 (Ireland) and respondents (Spain)

13.15h – 14.00h      Lunch

13.45h – 14.00h      Presentation of the website «infovivienda.es»

14.00h – 15.00h     Round table open discussion

Data: 8 de maig 2015, 10:00h a 15h

Inscripcions: Inscripcions a Dra. Verónica Anzil (office.housing@urv.cat).

Lloc: Sala de Juntes, Campus Catalunya, Universitat Rovira i Virgili