Xarxa Mediem

La Càtedra UNESCO d’habitatge ha promocionat que la URV signi un Conveni amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per impulsar la plataforma virtual MEDIEM (https://cutt.ly/gyDMZpk).Es tracta d’una xarxa per impulsar la mediació i compartir bones practiques en l’àmbit de l’habitatge.

Així, la Càtedra, dins de les seves tasques de recerca, docència, transferència de coneixements especialitzats i generadora d’impacte social, un dels seus àmbits és impulsar la mediació  i la resolució extrajudicial dels conflictes en l’àmbit de l’habitatge i, per tant, vol participar activament a la xarxa, creant continguts, compartint experiències i impulsant formació específica.

De fet, la Càtedra ja impulsa, dins la oferta formativa de la Fundació de la URV, el Postgrau en Mediació i Resolució de Conflictes, que el curs vinent començarà la seva vuitena edició (https://cutt.ly/qyD1kE6).

https://www.diaridetarragona.com/tarragona/El-Govern-suma-la-URV-de-Tarragona-a-la-xarxa-MEDIEM-de-mediacio-en-habitatge-20200529-0025.html

https://cutt.ly/cy9ozCW

http://www.canalreustv.cat/noticies/la-urv-fa-pas-mes-mediacio-dhabitatge