Govern Espanyol

El Prof. Dr. Sergio Nasarre és un dels 15 experts consultats per al programa d’habitatge del Govern espanyol.

El passat divendres 30 d’agost, el president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, i el ministre de Foment en funcions, José Luis Ábalos, van convocar 15 experts en habitatge, als quals van demanar recomanacions per establir un programa de govern en aquesta temàtica.

El Prof. Dr. Sergio Nasarre, en representació de la Càtedra UNESCO d’Habitatge de la URV, va destacar els següents aspectes: la necessitat de disposar de nous mecanismes que superin la dicotomia entre compra i lloguer per no tornar a generar una bombolla immobiliària; millorar la reforma de la Llei d’Arrendaments Urbans per crear un model modern de renda diferenciada que reflecteixi la realitat de lloguers temporals per a joves i professionals amb mobilitat i un lloguer de llarga durada per a famílies; i la necessitat de formació reglada per a les professions immobiliàries.

En la sessió de treball també van participar representants de l’Associació Espanyola de Gestors Públics d’Habitatge i Sòl (AVS), la Confederació de Cooperatives d’Habitatges d’Espanya (CONCOVI), el Consell Superior de Col·legis d’Arquitectes d’Espanya, el Consell General de Col·legis Oficials d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics d’Espanya, el Consell General de l’Arquitectura Tècnica, l’Associació Nacional d’Empreses de Rehabilitació i Reforma, el Col·legi de Registradors de la Propietat, Mercantils i Béns Mobles. També van participar-hi el Consell General de Col·legis d’Administradors de Finques d’Espanya, el Consell General de Col·legis d’Administradors de Finques d’Espanya, el Consell General dels Col·legis Oficials d’Agents de la Propietat Immobiliària, el Consell General del Notariat, el Consell per a l’Edificació Sostenible d’Espanya, la Fundació Rais, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, Fotocasa.es i el Consell de Consumidors i Usuaris.

https://www.expansion.com/economia/2019/08/30/5d690ff3468aebb6768b46b0.html

https://tarragonadigital.com/area-metropolitana/sergio-nasarre-habitatge-pedro-sanchez

http://diaridigital.urv.cat/sergio-nasarre-un-dels-15-experts-consultats-per-al-programa-dhabitatge-del-govern-espanyol/

https://www.diaridetarragona.com/tarragona/Sergio-Nasarre-URV-asesora-a-Pedro-Sanchez-en-materia-de-vivienda-20190905-0065.html