Celebració del 13è workshop interdisciplinar: Dret a l’habitatge, protecció internacional dels deutors hipotecaris i habitatge i ciutadania.

El dimarts dia 10 d’abril va tenir lloc al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili el 13è workshop interdisciplinar: ‘’Dret a l’habitatge, protecció internacional dels deutors hipotecaris, i habitatge i ciutadania’’, organitzat per la Càtedra UNESCO d’Habitatge en la que hi van participar diversos experts, professionals i acadèmics.

El workshop va comptar amb la primera ponència a càrrec de la Dra. Immaculada Ribas Algueró, Directora dels Serveis Jurídics de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, en la qual es va tractar la Llei 8/2007 i altres modificacions i normes posteriors en matèria del dret a l’habitatge. En la segona ponència impartida pel Dr. Federic Adàn Doménech, Professor Agregat de Dret Processal de la URV i investigador de la Càtedra UNESCO d’Habitatge de la URV, es va analitzar la problemàtica judicial de les clàusules sòl en la relació entre consumidors i entitats bancàries. Finalment la última ponència fou impartida per la Dra. Diana Marin Consarnau, Professora de Dret Internacional Privat de la URV, sobre les golden visa, els drets de residència i nacionalitat com a fórmula per a la captació d’inversió immobiliària estrangera. La jornada va finalitzar amb una taula rodona on els participants van poder debatre els temes presentats.