8è Seminari científic internacional: Els índex de referència de preus de lloguer: el cas de Berlín

Tarragona, dimecres 5 de febrer de 2020, 12:00h

Sala de Juntes, Campus Catalunya URV

Av. Catalunya, 35, Tarragona

Programa

12:00-12:15: Inauguració del seminari per part del Prof. Dr. Sergio Nasarre Aznar, Catedràtic de Dret Civil i Director de la Càtedra UNESCO d’Habitatge

12:15-13:00: Ponència: “Alleviating Housing Shortage and Intensification through Rent Freeze and Rent Caps? The case of the City of Berlin”, a càrrec del Prof. Dr. Christoph U. Schmid, Catedràtic de Dret Civil a la Universitat de Bremen (Alemanya).

 

13:00-13:30: Discussió

Assistència lliure. Es necessita inscripció. Inscripció gratuïta.

Per a procedir a la inscripció i per a més informació, contactar a nuria.lambea@urv.cat o al telèfon 977 55 83 61.

El Prof. Dr. Christoph U. Schmid és Catedràtic de Dret civil a la Universitat de Bremen (Alemanya) i treballa en els camps del Dret privat, comparat i econòmic europeu. Els seus principals projectes de recerca anteriors tracten la interacció de la Llei de vendes de les Nacions Unides i el dret intern i el conflicte entre el comerç i el dret constitucional internacional, europeu i nacional. La seva tesi d’habilitació es va dedicar a l’europeïtzació del Dret privat i va analitzar el canvi de paradigmes socio-jurídics bàsics com a conseqüència del procés d’integració. El seu treball més recent tracta la legislació i la política sobre habitatge a Europa. Al llarg de la seva obra, Christoph Schmid posa l’èmfasi en les implicacions socials, econòmiques i polítiques del Dret privat. Les seves publicacions inclouen contribucions en revisions de lleis alemanyes, angleses, franceses, neerlandeses, americanes i canadenques. Les seves activitats d’assessorament inclouen estudis per al Parlament Europeu, la Comissió Europea, l’OCDE i els governs d’Alemanya, Portugal i Estònia. Ha estat professor convidat a les Universitats de Nijmegen, Sarajevo, Novi Sad, Rijeka, Tarragona, La Laguna, Trento i Sassari.