Presentació del Consell General de COAPI Espanya com a nou membre de la Càtedra d’Habitatge

El 17 de juny de 2016 es va celebrar el Segon Curs d’Estiu de la URV, que organitzó la Càtedra d`Habitatge URV sobre les novetats en matèria d’habitatge al que van assistir al voltant d’unes seixanta persones. Aquest acte va servir de precedent per presentar al Consell General COAPI de Espanya  com a nou membre de la Càtedra a un acte oficial al que ha participat el president del Consell General, Diego Galiano, i el Rector de la URV, Josep Antón Ferré.
Tras finalitzar el mateix, Diego Galiano va participar com a ponent al Curs d’estiu de la URV “Noves perspectives de l’accés a l’habitatge”.
El curs es va desenvolupar en tres sessions les quals eren la Sessió I: Novetats de l’habitatge els temes  versaven sobre Les tinences intermèdies, ,  La dació en pagament, L’eficàcia de  la Llei 4/2013 d’arrendaments urbansEls danys derivats dels serveis de rehabilitació de l’habitatge. A la Sessió II: Polítiques públiques d’habitatge i tributació entre els temes tractats estaven les Noves problemàtiques fiscals en matèria d’habitatge, Inversió d’estrangers en immobles, adquisició de visats i autoritzacions de residènciaLa problemàtica dels pisos turístics.
Per últim, a la Sessió III sobre Conjuntura i nous reptes de l’habitatge va tenir lloc un debat amb experts sobre totes aquestes qüestions en format Taula Rodona. Finalment, a la darrera part es va dur a terme una visita guiada per l’habitatge de Reus servint com cloenda del Segon Curs d’Estiu que organitza la Càtedra d’Habitatge.