UNITWIN / UNESCO Chairs Programme

Des de 1992, el programa de Càtedres UNITWIN/UNESCO promou la cooperació internacional i interuniversitària així com les xarxes per promoure el treball col·laboratiu entre aquestes institucions. El programa se centra en arees prioritàries relacionades amb les competències de la UNESCO, com l’educació, la cultura i les ciències socials.

COST

 

Les accions COST són unes xarxes flexibles, ràpides i efectives d’investigadors per a cooperar i coordinar activitats de recerca finançades. Les accions COST permeten als investigadors europeus el desenvolupament de les seves pròpies idees científiques en qualsevol àmbit de coneixement.

logo COST

ENHR

La European Network for Housing Research (ENHR) va ser creada l’any 1988 a fi de proporcionar una plataforma d’organització per a institucions i particulars d’Europa (així com també de l’exterior) que participen activament en la investigació en l’àmbit de l’habitatge. Actualment compta amb prop de 1000 particulars i 100 institucions membres que representen gairebé tots els països d’Europa. Tot i ser una xarxa europea, els investigadors no europeus són igualment benvinguts a unir-se.

ENHR organitza una Conferència Internacional anualment, la qual cada vegada té lloc en un país diferent. L’any 2013 va ser el torn de Tarragona (www.enhr2013.com).

enhr

GIPUR

El Grup d’Investigació internacional per al Desenvolupament de la Propietat Urbana i Rústica (GIPUR) reuneix els treballs i línies d’investigació desenvolupats pels seus directors juntament amb els diferents investigadors d’àmbit interdisciplinar, espanyols i estrangers, teòrics i pràctics, des dels anys 90, en l’àmbit de la propietat – rústica i urbana-, dels sistemes registrals, del crèdit hipotecari i dels mercats financers.

gipur